Välj en sida

Nice 2016: Dag 12 Onsdag 27 juli. Ingen höjdardag i dag. Jag har begåvats med feber, inte så mycket men tillräckligt för att vara orkeslös och känna mig dassig. Jag gissar att in och ut ur luftkonditionerade rum och affärer kan ha ett finger med i spelet. Efter några timmars sömn på eftermiddagen och ett par Alvedon kände jag mig i alla fall så pass att vi kunde gå till kvarterskrogen för en sen tidig middag. En positiv sak är i alla fall att hissen fungerar igen. När vi åkte ner fungerade visserligen inte lampan i hissen men man kan ju inte få allt.

Det har varit väldigt varmt och fuktigt idag men jag kände att jag behövde komma ut  så vi tog bussen ner till centrum för att J skulle köpa nån sladd till sin dator. Luften stod stilla och svetten fullkomligen rann, inte så trevligt och vi satt länge på ett fik och fyllde på vätskedepåerna med vatten och läsk och ett par Alvedon till. En ung tjej spelade  elcello (!) i värmen. Den såg minst sagt märklig ut men lät precis som en vanlig cello.Tungt beväpnade soldater patrullerar fortfarande på shoppinggatan Jean Medicin  och vakter står vid ingångarna till galleriorna och går igenom väskor och kassar innan kunderna släpps in. Attentatet den 14 juli gör sig påmint varje dag.

Tv-tittande i sovrummet blev dagens final. En ganska innehållslös dag men jag hoppas att febern ger med sig under natten så får vi se vad morgondagen kan innehålla.